Smakrikt • Glutenfritt • Laktosfritt

Företaget Heléns Glutenfria startades i Örebro 1995
och drevs av grundaren Helén fram till sommaren 2015 då en helt ny era i verksamheten inleddes då Familjen Wallins Mat AB blev ny ägare av företaget.

 

Utveckling och framtid
För att vidareutveckla företaget har vi inom Familjen Wallins från dag ett jobbat intensivt med att utveckla det glutenfria och laktosfria sortimentet, kvalitativt och sortimentsmässigt.
Det handlar tex om hållbarhet, processer som fyller samtidens krav samt att skapa bröd och produkter som möter både befintliga som framtida kundkrav när det gäller produkternas smak och nyttighet.

 

Utveckling av helt nya produkter
För att ytterligare bredda företagets erbjudande jobbar vi sedan ett tag tillbaka med en större satsning på flera helt nya produktserier där vi går längre vad gäller produkternas nyttighet.

Här utvcklar vi tex en serie med nyttiga mellanmål samt en serie med nyttiga desserter.
Produkterna framställs med olika råvaror och tillskott för att tillgodose de olika kundgruppernas olika krav och önskemål.

För att särskilja från det traditionella gluten- och laktosfria sortimentet och för att öppna för en breddad marknad och ny nisch kommer det nya nyttigare produktsortimentet säljas under vårt varumärke Familjen Wallins Mat

 

Litet kort om oss som leder Heléns Glutenfria / Familjen Wallins Mat
Vi är ett familjeföretag som jobbar med matupplevelser i olika former. Vi som leder företagen är Annette och Johan samt Emil Wallin.

 

Johan och Annette Wallin